ÖöMmEeRrR

Ad-Soyad: Ömer Akdemir
|
Konu: MAÇ OLMUŞŞ Ptsi Ağus. 18, 2008 6:11 pm |
|
|
06 mezunlarıyla 07 mezunları aralarında maç düzenlemişler.07 mezunları yni:rıdvan,ibrahim,üzeyir,ömer falan falan kazanmış burdan öncelikle sizi tebrik ediyorum ama asıl demek istediğim ''ulan erkekseniz muhammed varken yenin onları''  |
|
Negroman

Ad-Soyad: Fatih Polat
|
Konu: Geri: MAÇ OLMUŞŞ Salı Ağus. 19, 2008 12:02 pm |
|
|
vay güzel maç olmuştur. bu hızlı aktiviteleri için arkadaşları tebrik etmek lazım. ömer seni yine iyi diyorsun. bende diyorum ki " kolaysa 2005 ist. mezunlarına karşı bir takım oluştursunlar "  [acaba ben bile bu cümleye inanmalımıyım ] ama osman hoca bizden  maçtan resimler varsa koyu verin bi zahmet |
|
ÖöMmEeRrR

|
Konu: Geri: MAÇ OLMUŞŞ Salı Ağus. 19, 2008 8:38 pm |
|
|
| abi ne diyosun sen gelsinler buraya hiç acımadan 06lıların öcünü alcaz yenmicez mat etcez 0a karşı artık kaç tane atarsak.severim bu 05lileri ama maçta hiç acıyamam yanıma gelip abi az gol atın falan demeyin. |
|
ulkuc.

Ad-Soyad: Ülkü Çelebioğlu
|
Konu: Geri: MAÇ OLMUŞŞ Salı Ağus. 19, 2008 8:55 pm |
|
|
| macta yoktum, maca katılan arkadaslarda forumda yok o yuzden neler dondu bilemiyorum..ama en formda en dinamik donem olaraktan cakarız butun donemlere ki goruyoruz da XD, abi falan dinlemeyiz... |
|
ÖöMmEeRrR

|
Konu: Geri: MAÇ OLMUŞŞ C.tesi Ağus. 23, 2008 10:49 am |
|
|
dinamik olan biziz siz henüz büyüme evrenisi tamamlayamamış gelecegin gençliğisiniz.sizin dönem maç olsa ne yazr  |
|