ÖöMmEeRrR

Ad-Soyad: Ömer Akdemir
|
Konu: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR Ptsi Ağus. 25, 2008 4:54 pm |
|
|
geçici site açtık.günler geçiyorda gelip bişeyler yazan olmuyor.aramızda 3-5 arkadaş masrafına katlanıp siteyi resmileştirirsek ne değişir? 1şey değişmeyecekse resmi bi siteye gerek yok derim. 1-tavsiyeleriniz nedir? 2-gördüğünüz eksiklerimiz nelerdir? 3-ne yapsak site biraz daha canlanır? 4-ben ...... sebepten dolayı hiç yorum yapmıyorum.(boşluğa ne gelcek?) |
|
tepfeque
|
Konu: Geri: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR Salı Ağus. 26, 2008 12:17 pm |
|
|
| bnce reklem eksikliği var..kimsenin haberi yok siteden.bide ulastığımız ve üye olan kişiler sitede çok az kişi var,die geçiştiriolar.ama kimse bnde bi yorum yazaym da azcık renklendireym demio..diğer sitede 100 200 kişi warken burda 19 üye war..tek açıklaması olablr reklem eksikliği... |
|
ulkuc.

Ad-Soyad: Ülkü Çelebioğlu
|
Konu: Geri: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR Salı Ağus. 26, 2008 6:02 pm |
|
|
| eski forumda forumu renklendiren daha cok kişiler vardı onlar yazdıkca insanın yazası geliyodu yada ne biliyim bana oyle geliyodu..artık reklam m eksikligimidir -ki sanmıyorum pilav gunudur falan anlatılmış olsa gerek- yada eski ilgi kalmadı mı desek ne desek ne desek.... |
|
Negroman

Ad-Soyad: Fatih Polat
|
Konu: Geri: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR Cuma Ağus. 29, 2008 8:42 am |
|
|
bu site fırata ya- kış- mı- yor.
200 ytl lik siteyi alıp, uzun bir süre zaman geçtiğinde gerekli reklamda yapıldığında eskisi gibi olacaktır belki ama aradan yine yarım yıl geçmesi lazım eski tecrübelerimizden biliyorum. Paralı sitemiz kapandığı zaman bile, bir daha mezunları toparlamak nerede ise bir mevsim alıyordu.
ancak beni herzaman frenleyen birşey var ki o da DERNEK yönetiminden izin almaksızın ücretli işlere girişmek. izin alınır alınmasına, ama yönetiminde işin ucundan tutması ciddiyet kazandıracaktır, eskisiye dönmeye hız kazandıracaktır.En azından manevi olarak destek olmak gerek.
neticede ben bu forumu geçici olarak düşündüm ancak 4 kişilik bir platformdan öte geçemedi, sebebleri çok. Reklam deniyor ancak reklamında gerektiği kadarı ile yapıldığı kanaatindeyim. Facebook gibi 300 e yakın üyeli bir grupta herkese özel mesaj atıldı. ilk bir hafta siteye giren en fazla 25 kişiydi günlük. (İstatistikleri ben görebiliyorum) Yani şimdi bu forumun hiç bir para harcamadan hazırlandığının farkına kaç arkadaş varacakta burası kalitesiz diye gelmeyecek. Dolayısıyla biz ücretli foruma geçtiğimizde en kral forumu dahi yaptığımzda faceebooktan yine özel mesaj attığımzda insanlar linklere tıklayıp buraya gelme zahmetinde bulunmuyorsa, oturup düşünmek lazım. Dernek çalışmalarına bakmak lazım, derneklerin ne işe yaradığını, vazifelerinin ne olduğunu birkez daha belirlemek lazım.Sonra en önemlisi harekete geçmek lazım dernek olarak.
Kısaca ve açıkca şunu söylüyorum, fırat lisesi mezunlarına artık bişey vermiyor. Ben istanbulluyum ve istanbulda fıratı bana hatırlatan ömer akdemirden başka hiç birşey yok. Bu kadar net. Pilav günleri hiç çekici değil. Organizasyon yok. vs. vs.
Yaramı deşmeyin arkadaşlar.  |
|
ulkuc.

Ad-Soyad: Ülkü Çelebioğlu
|
Konu: Geri: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR Cuma Ağus. 29, 2008 9:58 am |
|
|
| Negroman demiş ki: | bu site fırata ya- kış- mı- yor.
200 ytl lik siteyi alıp, uzun bir süre zaman geçtiğinde gerekli reklamda yapıldığında eskisi gibi olacaktır belki ama aradan yine yarım yıl geçmesi lazım eski tecrübelerimizden biliyorum. Paralı sitemiz kapandığı zaman bile, bir daha mezunları toparlamak nerede ise bir mevsim alıyordu.
ancak beni herzaman frenleyen birşey var ki o da DERNEK yönetiminden izin almaksızın ücretli işlere girişmek. izin alınır alınmasına, ama yönetiminde işin ucundan tutması ciddiyet kazandıracaktır, eskisiye dönmeye hız kazandıracaktır.En azından manevi olarak destek olmak gerek.
neticede ben bu forumu geçici olarak düşündüm ancak 4 kişilik bir platformdan öte geçemedi, sebebleri çok. Reklam deniyor ancak reklamında gerektiği kadarı ile yapıldığı kanaatindeyim. Facebook gibi 300 e yakın üyeli bir grupta herkese özel mesaj atıldı. ilk bir hafta siteye giren en fazla 25 kişiydi günlük. (İstatistikleri ben görebiliyorum) Yani şimdi bu forumun hiç bir para harcamadan hazırlandığının farkına kaç arkadaş varacakta burası kalitesiz diye gelmeyecek. Dolayısıyla biz ücretli foruma geçtiğimizde en kral forumu dahi yaptığımzda faceebooktan yine özel mesaj attığımzda insanlar linklere tıklayıp buraya gelme zahmetinde bulunmuyorsa, oturup düşünmek lazım. Dernek çalışmalarına bakmak lazım, derneklerin ne işe yaradığını, vazifelerinin ne olduğunu birkez daha belirlemek lazım.Sonra en önemlisi harekete geçmek lazım dernek olarak.
Kısaca ve açıkca şunu söylüyorum, fırat lisesi mezunlarına artık bişey vermiyor. Pilav günleri hiç çekici değil. Organizasyon yok. vs. vs.
Yaramı deşmeyin arkadaşlar.  |
+1 |
|
ÖöMmEeRrR

Ad-Soyad: Ömer Akdemir
|
Konu: Geri: DÜŞÜNDÜKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR C.tesi Nis. 18, 2009 7:19 pm |
|
|
| site yalan oldu beyler |
|